REGLAMENT

XV TRIAL 2 DIES D’ARINSAL

REGLAMENT PARTICULAR

6 i 7 d’agost 2016

EMN : 40/126

 

 

La prova es celebrarà els dies 6 i 7 d’agost 2016 a la Vila d’Arinsal, Parròquia de La Massana.

ORGANITZADOR

            MOTO CLUB ARINSAL

Tel.: (+376) 366 211  motoclubarinsal@andorra.ad   www.motoclubarinsal.com

 1.- INSCRIPCIONS

Les inscripcions es poder fer directament a traves de la nostra pagina web. El preu d’inscripció es de 140€ per pilot, per els dos dies i de 90€ per un sol dia.

 2.- VERIFICACIONS

Les verificacions administratives i tècniques es faran el dia 5 d’agost, de les 15 a les 21h, al costat del Parc tancat. Després de las verificacions tècniques les motos quedaran dins del parc tancat, fins l’inicií de la prova.

 3.- DORSALS

Els dorsals seran distribuïts segons la recepció de les inscripcions. Només seran vàlids els dorsals entregats per l’organització.

 4.- PARTICIPANTS

Les places estan limitades a 250 participants. Participen les categories : GROCS , BLAUS, VERMELLS, FÈMINES GROC, FÈMINES BLAU i FÈMINES VERMELL.

5.- SORTIDES

Els dos dies de competició, el Primer pilot sortirà a les 8h30’. Sortiran 2 pilots cada minut. L’ordre de sortida serà :

  • 1r GROCS
  • 2n BLAUS
  • 3r VERMELLS

6.- RECORREGUT

El recorregut consta aproximadament de  30 km amb 20 zones NON STOP. Es realitzarà una volta per cada dia de competició. El circuït es comú a tots els pilots.

Les zones estaran marcades amb mitjans de cinta i fletxes de diferents colors, indicant el traçat per cada categoria. Les zones sons comuns per a tots els pilots amb les corresponents variants.

Tots els pilots han de seguir les fletxes del seu color corresponent, d’altra manera seran penalitzats.

Hi ha dos punts de repostatge per a les motos a càrrec de l’organització. El primer a meitat del recorregut, en què també hi haurà un petit avituallament per als pilots i el segon a l’Estació de Pal.

ATENCIÓ: Està prohibit circular fora del recorregut marcat en qualsevol part del traçat, la seva omissió és motiu d’exclusió i l’organització no es fa responsable de les sancions que puguin impartir als pilots els Agents de Circulació.

Els organitzadors i oficials de la prova, es reserven el dret de modificació en part del recorregut i/o temps, si les circumstàncies climatològiques o d’organització ho aconsellen, comunicant-ho als participants.

7.- TEMPS

Totes les categories disposaran del mateix temps per cada dia de la prova, serà de 7h30’ més 45 minuts de neutralització en el control horari, per dinar i fer benzina.

Al primer punt de repostatge es farà un control de pas i a l’estació d’esquí de Vallnord Pal-Arinsal es farà el control horari.

Es penalitzarà 1 punt per cada 10 minuts de retard al final del dia.

8.- PARC TANCAT

Existiran 2 parcs tancats, un al pàrquing d’Arinsal i l’altre al control horari a l’estació d’esquí de Vallnord Pal-Arinsal. Disposaran de 45 minuts per avituallament i fer benzina les motocicletes.

El parc tancat d’Arinsal estarà vigilat de nit per el personal d’una empresa de seguretat. L’accés al parc tancat estarà prohibit excepte perquè els pilots efectuïn l’entrada o sortida de les seves motocicletes.

9.- PREMIS

Es donaran copes als tres primers classificats de cada categoria (Grocs, Blaus, Vermells, Fèmines Groc, Fèmines Blau i Fèmines Vermell). L’entrega de premis s’efectuarà a les 19:30 (aprox.). Amb l’entrega de premis se servirà un refrigeri ofert per l’hotel Princesa Parc, on estaran exposats els trofeus.

You may also like...

2 Responses

  1. JUAN escrigué:

    ELS VERDS, QUAN SURTEN?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Translate »